Nöjd

Hej och hå.. Var i stallet på förmiddagen och det var skönt att ha det gjort, tog in och bara övade på att ta av och ta på täcket och det gick kalas. Han regareade knappt och det är bara så härligt! Tror nog han tycker det är skönt att ha täcke i detta väder.. huhj vilket rusk så det går in ända in i benmärgen..
 
Åkte till skolan och gjorde tentan.. nja.. Gick ju över förväntan men ändå inte nöjd. Satt i mer än 1 h i alla fall och hade bättre känsla än när jag haft prov förut i skolan så hoppas ju på godkänt. Känns inte som det blir underkänt men man vet ju aldrig.
 
Följde med och kollade när Sanna red sen och vilken skillnad det är sen dom första gångerna när hon började, vilka framsteg och vad fort det har gått för henne! Tjoho, bara att kämpa vidare. Nu väntar jag på pizza då jag tycker jag förtjänar en riktig god, fet, kebab båt efter denna kurs. I morgon ska jag och Linnéa faktiskt ut (!) och dansa rumporna av oss. Vi har inte varit ute på säkert 3 år ihop och det var minst 6 månader sen jag var ute, tråkig gammal tant jag blivit ;-)
/Lovisa
Lovisas inlägg, Stallet | |
Upp