Från den ena 3åringen till den andra

Igår var vi som sagt och hälsade på och red Fanta. Var så härligt att träffa henne igen! Vi gick ut till hagen och gav henne godis och hon smaskade, sen när hon hade ätit upp det så vände hon rumpan emot mig och bajsade. Tack för den!
 
Värmde upp henne åt Emma som sen hoppade henne, hon var lite stretig och ville inte jobba riktigt men tror hon även testade mig på hemma plan, inte ska jag komma här och tro att jag bara kan rida som när hon var hos mig. Men det gick bra! Hon har blivit pigg på ett annat sätt nu, det är mer power i allt och hon låg på lite i handen så det känner jag idag med mina extremt känsliga och "trasiga" axlar med låsningar hit och dit. 
Sen åkte jag till min kusin och fick rida hennes 3 åring Humlan, har ridit henne en gång på banan men hon ville att jag skulle känna på lite gångarter för jag rider ju ganska många stora hästar med stora gångarter. Så vi red ut och Humlan var spänd, var nog mycket som gjorde att hon var spänd idag, allra mest var det nog att det var en ny ryttare på ryggen. Sen var Nattis lite på tårna idag och det bjöds på både tvärvändningar och även takt och hopp ifrån Humlans sida. Men det var absolut ingen av oss som hängde löst eller blev oroliga så det är bra det. Var allt kul att sitta på henne också (som alla andra!)
 
Sen har jag även fått förfrågan att hjälpa till med en 2,5 åring så det kommer jag berätta mer om när det blir aktuellt. 
 
Sensei har fått stått hela helgen och han är i en sån extrem växfas så han är helt slut stackaren, äter så mycket och uttrycket "äter som en häst" stämmer verkligen in på honom. Han har lite växtknölar och lite svullen i benen osv så han får nog fortsatt vila denna vecka så han hinner återhämta sig och jag ökade på hans kraft idag så han kanske får lite mer energi med.
Stallet | |
#1 - - Annsofie:

Åh, jätte fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket!/L
Lovisa och Emma

Upp