Uppe med tuppen

Ja nu när skolan börjat går jag upp strax innan 06 på morgon, dels för att hinna få ut alla hundar (är hund och husvakt till tisdag), mata dom, få i mig frukost, hem till min lägenhet och ge katterna frukost och säga god morgon till dom. Ja jag vet att jag är lite knäpp med mina katter, men dom är vana att få frukost och morgon mys. Snövit klarar inte av att vara utan mig länge heller. Sitta hemma en stund och umgås med dom och sen åka till skolan.
 
Idag tänkte jag svänga förbi stallet påvägen och mocka, fylla hö och kraftfoder så är det gjort tills jag ska hem, kommer vara lite stressigt då jag slutar 15.00 och ska träna 17.30 och åker ifrån Karlstad så tar ca 40 min hem bereonde på trafiken. 
 
Igår tömkörde jag Fanta lite, hon kändes inte helt 100, knackig, kort steg och låg på bromsen hela tiden. Vet ej om det är att hon växer eller om hon tappar tänder. Får se hur hon är idag.
 
Här kommer lite fler bilder ifrån när vi fotograferade Fanta!
Emma får lägga ut fler bilder på henne och Fanta om hon vill det. I helgen åker Fanta hem till Ingela och kommer bli så ensamt utan henne lilla Fantis ♥
 
Försöker höra av mig efter träningen idag! Har nämligen inget internet där jag är husvakt haha. Men det är skönt, läser bok och pluggar. 
/Lovisa
Fotografering, Lovisas inlägg, Stallet | | Kommentera |

Update

Hejhej alla!
Glömde ju helt bort att skriva om våran uteritt. Tur att Lovisa skrev lite om det iallafall.
Vi red ju till Lunedet och tillbaka och hästarna var jätteduktiga. Frippe fjanta som vanligt och Calle förstår ingenting stackarn haha. 
Det är så kul när Frippe börjar backa o hålla på. Calle förstår verkligen ingenting. Han backar lite han med och kollar på Frippe typ och sen springer han förbi i smått panik och går först istället haha. Sen så trycker dom sig oftast mot varandra när dom blir rädda för något så Lovisas och mina ben klämms ihop och vi krockar och håller på haha. Tur att dom är så snälla mot varandra. För dom kan verkligen gå PÅ varandra utan att dom bryr sig, sötisarna ♥
 
 
Lör-mån var jag och Robin hundvakt åt Robins mammas hund, Selma. Så lördag till söndag sov vi i Storfors (därför jag inte uppdaterat något. Sen Söndag till måndag tog vi med Selma hit till Karlskoga och sov här istället. I måndags jobbade ju Robin så jag hade hundarna själv. Var med min bror Marcus och hjälpte han lite i hans nya lägenhet, sen gick jag barkbanan med hundarna och lite sådär. Senare på kvällen skjutsade Marcus mig till Storfors så var jag och hundarna där tills Robin slutade jobbet.
 
Testade också att göra Churros igår och det blev supergott! 
Churros är en spansk dessert. Degen är typ samma som munkar bara att man gör dom raka och sen friterar och rullar i socker och kanel. Hur enkelt och gott som helst!
 
 
 
 
Idag hörde Soffan av sig och skrev att hon var hemma och hälsade på så det var givetvis ett måste att hänga med henne. Saknat henne såååå!
Hon och Kasiia hämtade upp mig och så lämnade vi Sigge hos mamma o pappa innan vi åkte ut till Soffans pappa. Påvägen dit stannade vi och hälsade på Angelica i Rosensjö också. Pussade lite på älskade Vippen innan vi drog vidare.
När vi kom till Soffans pappa så tog vi flotten till Lunedet och köpte glass. Sen lite senare så käkade vi grillat och pratade ikapp massor. Hur mysigt som helst!
Dom var tvunga att åka tillbaka till Stockholm redan ikväll men vi fick ju iallafall en em/kväll tillsammans med massa prat och mys. 
Nu ska jag och Sigge städa lite och sen kolla på film och vänta på att Robin ska komma hem från jobbet. Hörs mer imorgon!
 
 
 
 
 
 
/Emma
 
 
 
 
Emmas inlägg, Hästarna, Stallet | | Kommentera |

Vad vill ni läsa om?

Ge lite insperation till både mig och Emma vad ni vill läsa om, jag har ju lilla Sensei som jag haft sen han var 7 månader gamal och vant han vid allt, träns, stå uppbunden, vara själv i stall och hage, gå på promenader, ha tömkörningsgjord osv på sig.
 
Så ge tips om vad du vill läsa, tips, hur gjorde vi det? Allt från vad det gäller unghästar till gamla meriter. Har ganska mycket meriter som både kört ponnytrav och trav, voltige, hästskötare på elitnivå, tävlingar, "problem" hästar, unghästar osv, sen såklart hantering om borstning, linda, knoppa, hovvård mm bara att fråga på och ge tips! 
 
Sensei kommer hem om 2 veckor och Fanta får vila idag med då det ösregnar idag också. Så ös med ideer om vad ni vill läsa bland kommentarerna↓! Tack för sammarbetet :)
 
/LOvisa
Lovisas inlägg | | Kommentera |
Upp