Täckes slakt

Igår fick jag SMS av Erica att Sensei hade slaktat sitt täcke.. Björn hade tagit in dom och då hade det hängt i slamsor över hela honom och han hade snort in sig i det så han fick ta en kniv för att skära sönder täcket för att få av en smått panikslagen åring täcket. Suck. Hur lyckas dom? Så det fick åka i soporna.
 
Idag var mamma med så tog en liten promenad, men han är halt på ena fram, tror det är något i hoven då en stor flik låssat på hoven så han har ingen bärrand kvar och ganska brett som den försvunnit också. När jag kom emot det så reagerade han så tror han har ont. Så tog en snabb promenad men han markerade ganska ordentligt och blev värre ju mer vi gick, kanske hovböld på g?
 
Men som tur är kommer hovslagaren på måndag. Skulle egentligen kommit i onsdags, eller en annan hovslagare men han dök aldrig upp och hörde inte heller av sig. Så vi ringde en annan i går och fick tid på måndag! Är min gamla hovslagare som jag hade i 8 år på Mirez, men ville inte ha honom till Sensei då jag vet att han har problem med ryggen. Hade tänkt ta han senare när Sensei inte krånglar med att lyfta hovarna då han skor och verkar så himla bra men vill vara rädd om han också! Men käns bra att han kommer på måndag, får förvarna honom att Sensei krånglar med framhovarna och lägger sig när när hoven han är halt på lyfts.. Men bakbenen är absolut inga problem att lyfta, brukar ju vara tvärt om!
 
Blev taggad i en extrem snygg bild på facebook i går kväll, inte kan man ta miste av att han älskar lusern i alla fall. Alla mina djur har konstigt bordsskick, Snövit har jämnt mat i hela ansiktet, vet inte varför eller vem dom tar efter...?
/Lovisa
Lovisas inlägg, Stallet | |
#1 - - Ellen - tävlingsryttare:

Så söt, haha. Men man blir inte så puss-sugen ;)

Svar: Haha nej verkligen inte! Han får pussas innan han äter i stället ;) /L
Lovisa och Emma

Upp