Han är hemma

Äntligen är han hemma nu! Det gick jätte bra att hämta honom, han stod och funderade på transporten lite och tillslut så tog vi linan för att han inte ska lära sig att stå för länge och då gick han på utan problem. Körningen hem gick med bra och han stod helt stilla och åt hö. Kom till stallet, gick bra att lasta ur och det är aldrig några problem, han står och väntar tills jag ber han att backa och Anette han gå till andra sidan lemmen för att rätta han så han backar rakt ut och inte på sidan.
 
Han kollade runt och kände igen sig, tog in han i stallet och det var inga problem alls, ställde han i boxen och han tuggade mat och sen hälsade på Baron. Skulle släppa in honom till Baron och Bolokeé men Bolokeé skyddade Honey som står i sjuk hage, som om han skulle gå in dit. Men sen bestämde vi att han får gå själv första veckan så får jag bara gå på längre promenader med han för viktigt att han rör sig nu när han blivit kastrerad. 
 
Så i morgon ska jag köpa kraftfoder, lucern och hippo alpha blir det med lite rådfrågor och tips sen vitaminer. Sen blir det ordentligt rykt och frisering och promenad. Så skönt att han äntligen är hemma igen!
 
Min fina prins ♥
/Lovisa
Lovisas inlägg, Stallet | |
Upp