Höst kväll

God kväll på er, i detta höstrusk. Men visst är det mysigt? Här sitter jag i köket med ljus tända, chips, filt och kollar Harry Potter.

Idag tog jag ett steg i rätt riktning. Förra veckan bokade jag tid med en pedagog på studenthälsan med tanke på hur jag mått sista tiden. Hon sa att det inte är så konstigt att jag mår som jag mår. Den stress jag upplever just nu är samma stress man går igenom som när en närstående dör. Det är även prestationsångest inblandat i stressen. Vi pratade rätt mycket vad som är viktigt att tänka på samt vad jag måste jobba med mig själv. Men vi ska ses en gång i veckan och bokat upp november ut. Det viktigaste för mig just nu är att ta mig upp ur sängen. Om jag någon dag skulle känna att jag absolut inte tar mig upp och allt är dåligt och jag mår som jag gjorde under förra veckan skulle jag inte gå upp.

Som jag sa till henne med är att det är skönt att här ett skolämne att fokusera på och inte flera stycken. Sen att det inte är press på att komma in om det inte är obligatoriska lektioner. Jag tycker självklart att man ska åka in varje gång men om man mår som jag gör och blivit behandlad som jag blev på förra jobbet samt den stress och ångest jag har ska jag bara utmana mig själv lite i taget. Om jag inte kan så kan jag inte och det är inte mer med det. Det kommer ta tid för mig att ställa in mig på denna nya vardag än vad jag hade förut. Om jag fortsätter att inte lyssna kommer jag inte att klara alla 3 år. Så bara låta det ta tid, sjunka in och bara ta det lugnt utan alla måsten och allt runt omkring. Så ännu en anledning till att jag inte kommer uppdatera så mycket och nu vet ni varför också.

Åkte direkt till stallet när jag kom hem och gjorde iordning till Honey och Sensei, tog in honom och borstade samt smörjer lite sår han har på halsen. När jag tog av täcket så fick jag en chock vad stor han är haha, han bara växer och växer.. måste mäta han någon dag igen!

Vi hörs :)
/Lovisa

Lovisas inlägg, Stallet | | Kommentera |
Upp